Ajatus + toteutus+ turvallisuus = luontokokemus asiakkaalle

Kun sinulla on ajatus ja haluat aidosti auttaa ihmisiä saamaan enemmän luontokontaktia sekä luoda hyvinvointia ympärillesi. Et silti halua raataa viikkotolkulla ja stressata mistä löydät kaikki kymmenen tekijää asiakkaan ulkoilun mahdollistamiseksi tai hallinnoida muuta rajatonta määrää erilaisia muuttujia.

Täällä pohjaideana on selkeys ja mahdollisimman systemaattinen sekä sisällöllinen luontokokemuksen tarjoaminen asiakastyössä. Kun haluat työn, joka aidosti palvelee asiakasta, mutta tarjoaa luontohyvinvointia myös omaan arkeesi, tämä saattaa olla tärkein koulutus, jonka koskaan käyt.

Luontotrendit ovat nousevia, ihmiset kaipaavat luontokontaktia, läsnäoloa ja pysähtymistä kiireisen arjen keskellä. Pelkkä kaunis ajatus luontoon lähtemisestä ei kuitenkaan yksin riitä selättämään kiirettä. Tässä vaaditaan toimintaa, tekoja ja turvallisuutta, joilla sinä pystyt takaamaan tärkeille asiakkaillesi mukavan luontokokemuksen.

Jos kaipaat luontoisten ideoiden käytäntöön viemistä, vinkkejä, kokemuksia, ajatuksia, uusia villejä kehitysideoita tai mitä tahansakaan, uskomme että pystymme Leenan kanssa auttamaan sinua. Meillä on monipuolinen kokemus eläin- ja luontolähtöisten menetelmien hyödyntämisestä asiakastyössä, joten tiedämme mistä puhumme.

Lupamme, että saat ajatuksesi rinnalle konkreettisia ideoita harjoitteista, toimintaideoista sekä tuvallisuusvinkkejä ja tukea ohjaajana toimimiseen luonnossa. Ja mikä parasta, koulutuksissa on laaja kirja muitakin huipputyyppejä, joten yhdessä olemme kaikki viisaampia.

Jaa mietitkö mistä puhun? No tietenkin maaliskuussa ja toukokuussa järjestettävistä Green Care menetelmäkoulutuspäivistä, joihin voit ilmoittautu ennalta etukäteen edullisemmin.

Eeva

P.S. Green Care menetelmäkoulutuksia järjestetään Tampereella tänä keväänä kaksittain, maaliskuussa torstaina 5.3.2020 ja torstaina 14.5.2020. Mikäli haluat saada koulutuspaikan edullisemmin, ilmoittaudu suoraan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *